neděle 20. října 2013

Turnaj mistryň-LOS

Ahoj,

jak už bylo řečeno dnes nás čeká seznámení s letošním Turnajem mistryň. Nejprve si řekneme,jak byly tenistky rozlosovány do skupin a potom postupně něco o každé účastnici turnaje. Je to až neuvěřitelné,jak ta sezona letí za týden bude konec ženské sezony a začíná mě to děsit. :D Ještě si pamatuji Australian Open a teď tohle! :D

Los: 

1.Skupina                                                                            2.Skupina

Serena Williams                                                                   Victoria Azarenka
Agniezska Radwaňká                                                           Li Na
Petra Kvitová                                                                      Sara Errani 
Angelique Kerber                                                                Jelena Jankovic

Na první pohled je hned vidět z jaké skupiny bude těžké postoupit. Popravdě tenhle los jsem i tak nějak čekala,jelikož to vždy bývá podobné.
Nevím,jak pro vás,ale Turnaj mistryň je můj nejoblíbenější ženský turnaj vždy se na něj moc těším. Dokonce bych řekla,že poslední roky se na Turnaji mistryň vždy udá nějaké to překvapení.

Souhrn: 

Serena Williams je obhájkyní titulu a i největší favoritkou turnaje. Serena vládne této sezony na tom se už nic nezmění a takto úspěšnou sezony by určitě chtěla zakončit titulem. Neřekla bych,že Serena má titul jistá,ale co si budeme povídat její letošní sezony je jedním slovem famózní její výkony jsou až nadčasové. :D

Victorie Azarenka jestli je tady někdo,kdo může Serenu porazit,tak je to právě Vika,ale konec sezony se jí zrovna nedaří a to by se mohlo odrazit na jejích výkonech. Dalo by se říci,že letos to je právě bitva mezi Azarenkou a Williams,kde vítězi Serena,ale Vika letos už dokázala Serenu porazit,tak bych ji neodepisovala. Její výkony jsou letos stálé a hraje rok od roku lepší tenis uvidíme,jak s tím vynaloží.

Agniezska Radwaňská na její výkony jsem hodně zvědavá. Její letošní sezony byla podobná té předchozí,ale Aga umí hrát skvěle a porážet i ty nejlepší hráčky. Nechci úplně říkat,že je taková černý kůň turnaje,ale pokud nás někdo může překvapit,tak je to Aga.

Li Na to je podle mě hráčka,která má velkou šanci vyhrát,u mě je to černý kůň turnaje. Její letošní sezona sice byla jako na houpačce,ale vzpomeňme si na její skvělé výkony na Austrailan Open pokud bude hrát stejně jako na začátku roku,tak má velikou šanci uspět. Vždy na velkých turnajích váda ze sebe všechno a myslím,že to bude stejné i v Istanbulu.

Jednou z hráček je i Sara Errani,která nemá špatnou sezony,ale loňská byla mnohem lepší. Nechci tvrdit,že Sara bude hráčkou bez výhry nebo tak,ale nedokážu si ji představit ve finále.Ale už to,že se dokázala probojovat na turnaj je určitě úspěch.

Na výkony Petry Kvitové jsem velice moc zvědavá. Konec sezony jí vychází skvěle a v Istanbulu už jednou dokázala zvítězit. Bohužel,Peťe moc nepřál los její skupina je velmi těžká,ale třeba tohle Petru nakopne. Myslím,že Česko od ní čeká hodně,dokonce i výhru a to není dobré. Ještě teď si vybavuji,jak všichni tvrdili,že Petra vyhraje Turnaj mistryň a všichni víme,jak to dopadlo. Myslím,že Petra může uspět a budeme ještě mile překvapeni. :)

Jelena Jankovic pro tuhle tenistku je Turnaj mistryň veliký úspěch to bezpochyby. Řekla,že platí to stejné jako o u Sary Errani,ale Jelena umí hrát velmi dobrý tenis její servis je stabilní a její herní obrana je fascinující určitě nedá svoji kůži zadarmo.

Angelique Kerber se kvalifikovala jako poslední a po roce si znovu zahraje v Istanbulu. Angelique je skvělá hráčka a určitě nás může překvapit její leváci servis je opravdu smrtící a loni sehrála několik pěkných zápasu na turnaji. Angelique si klidně dokážu představit ve finále.

Kdo podle vás bude nad hlavou držet tento titul??
(P.S.Peťa vypadá nejlépe. :D) 

Žádné komentáře:

Okomentovat