neděle 8. září 2013

US Open- 13.Hrací den

Ahoj,

hned na úvod bych vám chtěla zdělit jednu špatnou správu tedy alespoň pro mě je špatná. Bohužel teď na dva dny jedu pryč ze školou,takže to znamená,že nebudu moci napsat vítěze US Open,ale už teď snažím najít alternativu asi ta nejrozumnější je,že výsledky napíše můj bratr,tak pokud se,tak stane,tak to prosím berte s rezervou. :D


Český úspěch:

Včera se nám odehrály mužská semifinále a dopadlo,tak jak jsme očekávali a finále bude zajímavé. Nicméně  bych dnes začala tím,že náš deblový pár Andrea Hlaváčková a Lucie Hradecká získali titul ve čtyřhře. Ve finále porazili australský pár Barty/Dellacqua. Na začátku roku se říkalo,že se tento pár rozpadne a holky už spolu hrát nebudou a dnes? Vyhrály spolu už dva Grandslamy a jejich forma jde čím dál víc nahoru,takže se ještě něčeho dočkáme. :)

H+H-Barty/Dellacqua 6:7 6:1 6:4



Finalisté: 

Semifinále mezi Novakem Djokovicem a Stanislasem Wawrinkou bylo první včerejšího dne. Novak Djokovic se nechal slyšet,že mu takhle brzké zápasy vadí a bylo to vidět v prvním setu,jako by Novak Djokovic ani nevěděl,že je na kurtu a první set prohrál. Ve druhém už to byl ten Novak Djokovic,kterého známe. Zápas byl na pět setů a byla to skvělá bitva obou tenistů,nakonec vzešel vítězně Novak.

Djokovic-Wawrinka 2:6 7:6 3:6 6:3 6:4

Druhé semifinále,jako by bylo opakem toho prvního. Rafael Nadal předvedl skvělý výkon a Richard Gasquet nemohl nic dělat. Rafa dominoval svým forehandem a servisem. Pro Richarda Gasqueta je semifinále určitě úspěch. Řekla bych,že Rafa hraje na US Open nejlépe ze všech a i on si je toho vědom a věří si.

Nadal-Gasquet 6:4 7:6 6:2

Favorit: 

Mým favoritem na vítězství je Rafael Nadal. Nevím,jestli to bude bitva nebo ne,to se teprve uvidí,ale větším favoriten je Rafa. Novak dokáže vždy překvapit a na US Open dokázal už také zvítězit. Tento rok jsme byli spíše zvyklí na bitvy Djokovic-Murray,ale teď se začíná vracet dvojice Djokovic-Nadal.



Další český úspěch může přidat dnes v noci Radek Štěpánek,který bude hrát finále čtyřhry. :)

Hezkou neděli. 
Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat