pondělí 3. června 2013

French Open-Čtvrtfinalisté

Ahoj,

dnes si dáme jen takový rychlý přehled toho kdo se dostal do čtvrtfinále. Dnes se v Paříži musí odehrát ještě jeden zápas a dva jsou rozehrané,ale pojďme si říci,jak dopadly ostatní zápasy.

Ženy: 

První čtvrtfinalistkou se stala Serena Williams,která porazila Italku Robertu Vinci 6:3 6:0. Serena je velkou favoritkou na zisk titulu a zatím to jasně potvrzuje.

Agnieszka Radwaňská porazila Anu Ivanovic 6:2 6:4. Od tohoto zápasu jsem čekala velkou bitvu,ale konal se opak,docela mě to zamrzelo a vás? :)

S problémy se potýkala Sara Errani ta porazila Suaréz až ve třech setech 5:7 6:4 6:3.

Velká bitva se uskutečnila mezi Světlanou Kuznětsovou a Angelique Kerber zápas musel dojít až do tří setů,kde měla navrch Ruska 6:4 4:6 6:3.

Victoria Azarenka se vůbec nemazlila se skvělou antukářkou Francezskou Schiavone 6:3 6:0. Vika předvádí v Paříži dobrou formu a jsem zvědavá jestli jí to vydrží.

Maria Kirilenko dnes předvedla famózní výkon proti Američance Mattek-Sands 7:5 6:4. Maria hrála skvělý tenis a právě ona bude příští soupeřkou Victorie Azarenky,jak myslíte,že zápas dopadne?

Muži: 

Velmi těžký zápas odehrál Roger Federer s Francouzem Gilem Simonem zápas došel až do tří setů a ten set byl opravdu to se snad nedá ani popsat. :D Oba tenisté hrály nejlepší tenis,ale jako vítěz odešel Roger 6:1 4:6 2:6 6:3 6:2.

Tichá voda břehy mele to by se dalo říci o Davidu Ferrerovi,,který potichu proplouvá turnajem a propluj až do čtvrfinále,když porazil Kevina Andersona 6:3 6:1 6:1.

Skvělé výkony předvádí také Jo-Wilfried Tsonga,který porazil Victora Troicki 6:3 6:3 6:3.

Dlouhý zápas se odehrál mezi Nicolasem Almagrem a Robredem, Nicolas padl v pěti setech 7:6 6:3 4:6 4:6 4:6.

Poprvé na turnaji měl problémy Novak Djokovic ten proti Němci Kohlschreiberovi nezačal zrovna dobře 4:6,ale potom začal hrát nejlepší tenis,který umí a zápas dokázal otočit 6:3 6:4 6:4.

Tommy Haas prostě valí já nevím,jak jinak to říct,ale tohle to nejlépe vystihuje prolétl až do čtvrfinále potom co porazil Youzhneho.

Rafael Nadal nesmí chybět ten před malou chvílí porazil Keiho Nishikoriho 6:4 6:1 6:3.

  

 

Žádné komentáře:

Okomentovat