středa 1. května 2013

Novinky a zajímavosti

Ahoj,

tento týden bych nazvala oddechovým turnaje se sice hrají, ale nepatří například k Masters. Příští týden se budeme věnovat dá se říci poslední přípravě na French Open, a tím je turnaj v Madridu. Určitě si ještě pamatujete na loňskou modrou antuku, na kterou si skoro všichni stěžovali,ale já ji milovala. Nebudeme tady rozebírat důvody proč hráčů seděla a neseděla to by bylo nadlouho, to mi věřte! :D  Titul v Madridu obhajují Roger Federer a Serena Williams, a třeba Tomáš Berdych obhajuje finále a Petra Kvitová tuším druhé kolo ale nevím to jistě.

Jelikož jsem zjistila že články o Novinkách jsou hned po výsledcích nejčtenější, tak tady jsou zase jedny novinky a zajímavosti.

Novak Djokovic je v Praze! Nezalekněte se ale je to tak ale není tak jak to vypadá, Novak ráno přiletěl na konzultaci k jednomu z nejlepší fyzioterapeutů Pavlu Kolářovi. Jenže Novak měl tu smůlu že zrovna když přiletěl na tak na letišti byli i naši hokejisté, kteří odlétali na MS v hokeji do Stockholmu,takže utajená návštěva Novaka už nebyla tak utajená. Nebyl z toho zaskočený jen Novak ale i jeho trenér Marian Vajda.


Radek Štěpánek po zranění hraje svůj druhý turnaj ale bohužel vypadl už v druhém kole,dnes podlehl Victoru Troicki 4:6 4:6. Ale jak sám Radek před nedávnem řekl návrat nebude jednoduchý.

Na stránkách jsem našla tuto fotku, která znázorňuje vyhrané grandslamy Rogera Federera, je toho požehnaně. Roger je už teď legenda, všichni věříme že letos přidá i další. :)

 

Caroline Wozniacki uveřejnila fotku s plakátem od společnosti Yonex, s jejímiž raketami hraje, Nevím jak vy, ale já bych brala hned. :D




To je pro dnešek vše, užívejte volna, a zítra s dalšími tenisový novinkami, zase tady. :)




Žádné komentáře:

Okomentovat