neděle 26. května 2013

French Open-1.hrací den


Ahoj,

už je to tady dnes začalo něco na co jsme se dlouho těšili a to French Open. French Open budeme moci sledovat až do 9. června,zápasy můžete sledovat na kanálech Eurosportu něco málo tuším na ČT 4 Sport a samozřejmě na všech livestreamech. Abych pravdu řekla řeším malé dilema jestli výsledky dávat do jednoho příspěvku,anebo každý hrací den zvlášť budu moc ráda,když mi napíšete jak by to pro vás bylo lepší. :) Předem děkuji. 

Dnes se sice na French Open ještě nekončí,ale nejlepší hráči už své zápasy dohrály,atak alespoň ty si pojďme shrnout. V Paříži dnes nepanuje zrovna dobré počasí je tam sotva 10 stupňů a slabý vítr.

Ženské výsledky: 

Cetkovská  - Pučkova 6-0 6-2-Petra Cetkovská sehrála skvělý zápas,třeba to bude tím že v Paříži žije doufejme,že se jí bude dařit i v 2. kole.

PavljučenkovaHlaváčková 4-6 7-6 6-4- Andrea měla zápas skvěle rozehraný,ale nedokázala ho dotáhnout do vítězného konce.


S. Williams - Tatišvili  6-0 6-1 - Serena Williams body obhájila a teď může začít sbírat další do žebříčku WTA. Senzaci jako minulý rok nepřipustila.


Putinceva - Morita 6-2 6-3


Ivanovič- Martič 6-1 3-6 6-3- Tento zápas jsem sledovala živě a bylo se na co koukat. Ana v prvním setu hrála skvěle a nic nenaznačovala, že by měla mít problémy,ale druhý set se jí nedařil a prohrála. Ve třetím setu měla sice problémy potvrdit mečbol,nakonec to zvládla. Na to že Petra Martič je 190. hráčkou světa,tak předvedla skvělý výkon.


Errani - Rus  6-1 6-2-Loňská finalistka nezaváhala. 



Mužské výsledky:

Anderson- Marchenko 6:3 7:5 6:4- Kevin Andreson má zatím dobrou sezonu a v Paříži to může potvrdit.  

Raonic - Malisse 6:2 6:1 4:6 6:4 

Simon- Hewitt 3:6 1:6 6:4 6:1 7:5 -Tady to byl určitě pohledný zápas,a také dlouhý. 

Querrey- Lacko 6:3 6:4 6:4 

Federer- Carreno-Busta 6:2 6:2 6:3 -Tento zápas měl být podle mnohých hodně vyrovnaný,ale nestalo se tak Roger dokázal že ještě hrát umí. 

Hájek- Kudla 6:2 5:7 6:0 6:4


Možná jste si všimli,že výsledky nejsou všechny je to tím, že výsledky tady jsou jen hráčů TOP 30, anebo českých tenistů důvod je ten, že by zde bylo moc výsledky a nikdo by se v tom nejspíše nevyznal. :D Ale všechny výsledky najdete http://www.rolandgarros.com/en_FR/index.html.

Roger Federer always focused and near to perfection, even during practice! Ana Ivanovic manages to escape disaster after dropping her second set to Petra Martic, winning the match 6-1, 3-6, 6-3.
Playing strong


Milos Raonic on the offensive against the Belgian Xavier Malisse.
Gilles Simon doesn't hide his frustration in his drawn-out battle against Lleyton Hewitt.
















2012 runner-up Sara Errani gives it her all against Jelena Jankovic on Kids' Day.

Krásný zbytek dne. : ) L.

Žádné komentáře:

Okomentovat