pátek 5. dubna 2013

Davis Cup-ZÁPASY

Ahoj,

dnes je první hrací den,a kvůli časovému posunu už se hraje a je za námi první zápas.

Do prvního zápasu nastoupil Jan Hájek proti Michaelu Kukuškinovi,kterého poslední dobou trápí řada zranění. První set byl jen o jednom brejku,který využil Jan Hájek. Za stavu 4:3 nezvládl Kukuškin podání a pro Jana Hájka nebylo těžké si dojít pro set. Druhý set se jasně vyvíjel pro českého hráče,který tak nechyboval jako jeho soupeř ta tak si Jan Hájek připsal i druhý set 6:2 Třetí set byl také vyrovnaný ale jen do té doby než Jan Hájek zase o něco poskočil a byl z toho i třetí set 6:4!!!!!!

ČESKO-KAZACHSTÁN 1:0 

Zhruba za 20 min na kurt nastoupí Lukáš Rosol proti Golubev. Uvidíme jak dopadne tento zápas,ale vedení 2:0 po prvním dni by bylo skvělé.

Zápas mezi Lukáše Rosolem  a Andrejem Golubevem byl hodně dlouhý a napínavý. Oba tenisté se moc dobře znají takže věděli co od toho druhého čekat. První set byl takovým oťukáváním ale při jednom brejku set rozhodl Golubev 6:4. Druhý set byl dlouho vyvrovnaný a až v koncovce to Lukáš Rosol vzal do svých rukou a set si urval 6:4. Třetí set ovládl jasně Lukáš Rosol,naopak Golubev byl dole nic mu nevycházelo,a tak třetí set pro Lukáše 6:2. Čtvrtý set dospěl až do tiebrejku kde byl lepší Lukáš Rosol, a ČESKO tak vede 2:0.

ČESKO-KAZACHSTÁN 2:0 






Žádné komentáře:

Okomentovat