úterý 2. dubna 2013

Davis Cup-PŘÍPRAVA


 




Ahoj,

asi tušíte čemu se budeme tento týden věnovat,nebude to nic jiného než Davis cup. Naše kluky čeká duel v Astaně,a třeba v Americe bude o postup bojovat Srbsko v čele v Novakem Djokovicem. Naopak Španělé jsou ze hry ti nedokázali ani postoupit.

Češi už jsou v Kazachstánu v plné sestavě Štěpánek,Rosol,Minář, Hájek. Radek oznámil že všechny tři dny určitě neodehraje, atak se český tým nemůže na něho spolehnout v tomto ohledu. Nezapomeňme že poslední duel skončil Česko-Kazachstán 2:3,tenkrát u toho ale nebyl Radek. Postup bude těžký a to kvůli absenci Tomáše Berdycha,to zranění musí být vážné,když vynechá Davis Cup.

My budeme klukům určitě držet palce. :)

Srbsko se utká s Amerikou. Řekla bych že Srbsko je aktuálně největším favoritem na salátovou mísu,ale Amerika má bratry Bryan, Sama Querryho, John Isner zatím nemá formu jako třeba minulou sezonu,ale to neznamená,že teď to bude stejné.

Kanada se utká s Itálií,kde je největší hvězdou Andreas Seppi,a v Kanadě to je zase Milos Raonic. Tady tento duel nemá favorita.

A poslední duel se odehraje mezi Argentinou a Francií,tady na ten duel jsem osobně moc zvědavá, tak silné země se proti sobě postaví. Argtentinci budou hrát doma na své milované antuce,ale bez nejlepšího hráče Juana Martina Del Potra, naopak Francie nastoupí v nejsilnější sestavě Tsonga,Gasquet,Llodra,Benneteau.

Jak vidíte duely jsou hodně zajímavé a prakticky v žádném není jasný favorit.   







Žádné komentáře:

Okomentovat