čtvrtek 21. března 2013

Co se dělá v Miami

Ahoj,

jak už bylo řečeno v minulém článku letošní týden bude zaměřen na turnaj v Miami. Rozhodla jsem se že výsledky vám budu dávat jen hráčů nejspíše Top 2O abych vás zbytečně nezahltila výsledky. :)

Nic méně si pojďme říci několik novinek,které se nám udály.

Bývalá Belgická tenistka Justine Henin včera porodila svého prvního potomka a může se těšit z holčičky. GRATULUJEME. Uvidíme třeba za několik let bude zářit tenistka jménem Lalie.

Samozřejmě, i v Miami Maria propaguje své bonbony Sugarpova.


Když už jsme u té propagace, tak Caroline Wozniacki má svojí vlastní značku spodního prádla Wozniacki. Na promo fotkách to Caroline sluší. ;)
 

Teprve šest náctiletá Kateřina Siniaková se kvalifikovala na turnaj WTA  ale bohužel v prvním kole padla s Karolínou Plíškovou.

Novakův pejsek ví jak si získat jeho pozornost. :D

2 komentáře:

  1. Nechci být hnidopich, ale s K. Plíškovou prohrála Lucka Hradecká. Katku Siniakovou porazila G. Muguruza. Ale jinak máš moc pěkný blog :) neměla bys tam už třeba nějaké ukázky outfitů na antukovou sezónu?

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za upozornění, jak píšu a zároveň koukám na výsledky tak jsem se asi koukla jinam. :D Děkuji za pochavalu, a jak mile se objeví outfity na antuku tak tady budou počítám tak týden. :) Nechci lhát, ale myslím že třeba Maria Sharapova zvolila bílou barvu.

    OdpovědětVymazat