neděle 13. ledna 2013

Australian Open-Shrnutí

Ahoj,

už se to blíží už zítra nastane ta úžasná chvíle...začne Australian Open. Nevím jak vy ale já se tak strašně těším. První grandslam sezony je vždy událost,každý z nás bude sledovat své favority a samozřejmě budeme fandit o sto šest.
Letošní Australian Open bude podobné tomu loňskému jelikož i letos se nám může představit nová světová jednička ale to jen v tom případě že Victoria Azarenka neobhájí titul.
Také budeme zvědavi na to zda Novak Djokovic zvládne pomyslný hatrick a nebo další grandslam získa Andy Murray,do boje o pohár určitě patří také Roger Federer.
Nuž bude to hodně zajímavé.
Zápasy budete mít možnost sledovat na programu Eurosportu vždy od 1:00 ráno. Vždy odpoledne tady také najdete výsledky a fotky. Výsledky vždy dám nejspíše jen nasazených hráčů protože než bych všechno vypsala tak by byly výsledky dalšího dne. :D 

Titul obhajují: Novak Djokovic a Victoria Azarenka
Finále obhajují: Maria Sharapova a Rafael Nadal ten se však odhlásil
Semifinále obhajují: Petra Kvitová,Andy Murray,Roger Federer a Kim Clijsters která už kariéru bohužel ukončila

Zítra se můžeme těšit na výsledky od Tomáše Berdycha,Novaka Djokovice, Radka Štěpánka,Davida Ferrera,Janka Tipsarevice, Li Na, Venus Williams,Marii Sharapove, Sam Stosur, Agnieszky Radwaňské, Angelique Kerber, Dominiky Cibulkové, Any Ivanovic a spoustu dalších.

Včera večer se konala párty na počest Australian Open a takhle to tenistkám slušelo:
    

Užívejte zbytek víkendu. :)




Žádné komentáře:

Okomentovat