pondělí 3. prosince 2012

Ceny WTA



Krásné pondělí,dnes tady pro vás mám hráčky které dostaly cenu WTA ale také fotky a drby. :)

Nejoblíbenější hráčkou na Twitteru se stala Caroline Wozniacki.


Cenu za nejlepší sportovní přístup dostala úžasná tenistka která letos ukončila svoji kariéru a to Kim Clijsters. 


Samantha Stosur převzala v Austrálii cenu pro nejlepší sportovkyni země. No popravdě nechci jim do toho mluvit ale našly by se i jiné sportovkyně ale Sam si to zaslouží. :)


Agnieszka Radwaňská a její sestra Urszula ukazují že jsou jako ostatní svým partnerům musí chodit nakupovat a i prát musejí, tato fotka je zastihuje právě v supermarketu.


Podle WTA v deblu dosáhly největšího zlepšení naše holky Lucka Hradecká a Andrea Hlaváčková. Tuto cenu získaly oprávněně letos je krom sester Williamsových skoro nikdo neporazil.

Lucie Hradecka Andrea Hlavackova and Lucie Hradecka of the Czech Republic pose for photographers after winning the doubles final during the Western & Southern Open at the Lindner Family Tennis Center on August 19, 2012 in Mason, Ohio.

Hráčka s největším počtem fanoušku na Facebooku se stala Maria Sharapova, nevím jak vy ale já jsem také v její skupině a vždy každý den dá Maria příspěvek a to se cení nikdo jiný to takhle nedělá. :)


Hráčkou s nejlepšími výkony a nejstabilnější hrou se stala Victoria Azarenka. No co k tomuto ocenění říct asi to že Vika by si ho určitě zasloužila. :) Ale nejlepší výkony měla jen do května potom se to začalo trhat a nejstabilnější s tím souhlasím.


Nejčestnější hráčkou byla zvolena Petra Kvitová. :)
Tady mohl být zvolen kdokoli ale je pravda že Peťa je slušňačkou největší.

Žádné komentáře:

Okomentovat