čtvrtek 27. prosince 2012

Abú Dhabí

Překrásný čtvrtek,dnes máme veliký důvod slavit a to ten že začala nová sezona,už bylo na čase nemyslíte?
Taky máte tak skvělí pocit? :D

Sezona začíná turnajem v Abú Dhabí kde se utkají opravdu jen ti nejlepší hráči.

Poté co Andy Murray novinářům řekl že spolupráci s Ivanem Lendlem si nemůže vynachválit a je moc rád že si vybral právě jeho,tak dnes na úvod prohrál se Srbem Jankem Tipsarevicem 3:6 4:6.

Ani Tomáš Berdych neukázal skvělí výkon prohrál s Davidem Ferrerem 2:6 4:6. Tomášovi ambice na tuto sezonu jsou velké tak snad se zadaří a vše půjde jak má. :)

Další novinky: Maria Sharapova bude startovat na turnaji v Brisbane, hodně se spekulovalo o tom že se Masha odhlásí z důvodu bolení krční páteře ale jak to vypadá tak zranění už je v pořádku. A v Brisbane může narazit třeba na Petru Kvitovou.

Když je řeč o Petře Kvitové tak ta dnes na tiskovce řekla že chce zapomenout na minulý rok, a tento rok chce aby byl jiný nejlépe mnohem lepší. ,,Nejlepší bude nechat mluvit raketu." řekla Petra.



Semifinále: 

Ahoj, dnes se v Abú Dhabí odehrála semifinále ale já začnu jinou zprávou která je přednější.

Rafael Nadal se odhlásil z Australian Open kvůli nemoci, v mediích už se začíná spekulovat o tom že Rafa dokonce ukončí svoji kariéru. Rafael na tom není zrovna dobře když se musel odhlásit a přitom obhajuje tolik bodů a to znamená že se může propadnout dále v žebříčku. Zdraví je určitě přednější a doufejme že Rafa o konci své kariéry ani nepřemýšlí. 

První semifinále jednoznačně ovládl Novak Djokovic když porazil Davida Ferrera 6:0 6:3. David sice něco málo kazil ale to bylo vše jinak to byla hra Novaka. Podle mého názoru pokud Novak takhle vstoupí i na Australian Open tak se máme na co těšit, jeho hra je úžasná.

Druhé semifinále, to byla bitva mezi Nicolasem Almagrem a Jankem Tipsarevicem. Srbské finále se však nekoná Nicolas otočil zápas a raduje se tak z vítězství 2:6 7:6 6:2.






Vítěz: 

Vítězem se stal Novak Djokovic která tak obhájil titul. Nicolase Almagra porazil 6:7 6:3 6:4.

Žádné komentáře:

Okomentovat