pondělí 22. října 2012

Turnaj mistryň-zápasy

Krásný den, už zítra startují zápasy Turnaje mistryň. 
Petra Kvitová se zítra postaví Agnieszce Radwaňské už v 16:00 a vše můžete sledovat na Eurosportu.
Už za týden se v Praze odehraje tisová exhibice s Marii a Peťou a následně i finále FC.
Co tak pozoruji tak hodně lidí si myslí  že Turnaj mistryň ovládne Serena, ale to neznamená že když je tam ona nemůže vyhrát nikdo jiný, myslím si že je to hodně otevřené a všichni by jsme přáli titul Petře. :)

A nesmíme ani zapomenout že v deblové části turnaje s vedou boj o titul Lucka Hradecká spolu s Andreou Hlaváčkou jejich největší soupeřky budou Errani/Vinci a potom ruský pár Kirilenko/Petrova.

Pro dnešek je to vše, hezký zbytek večera. :)

Výsledky 23.10. 

Bohužel v prvním zápase nestačila Petra Kvitová na Polku Agnieszku Radwaňskou 6:3 6:2. 
Zápas byl takový no prostě Peťa dělala jednu nevynucenou chybu za druhou a nakonec ji napíchala 41 a to o proti Agnieszce která jich měla 5 je vážně moc. Přišlo mi jako by se Peťa na kurtu hledala vždy když jí přišel povzbudit David Kotyza tak to bylo chvíli lepší ale potom se to zase strhlo dolů.
Petra teď musí vyhrát nejlépe všechny tři zápasy a mohl pomýšlet na semifinále.

Aktuálně se hraje zápas Serena Williams proti Angelique Kerber kde je stav 5:4. Zápas skončil 6:4 6:2.

Maria Sharapova na úvod porazila Saru Errani 6:3 6:2.



Výsledky 24.10.  

Na chvíli odbočím, dnes Petr Pála zveřejnil nominaci na finále FC a nominace jsou bez překvapení Petra Kvitová, Lucie Šafářová, Andrea Hlaváčková, Lucie Hradecká. 

Za Srbky nastoupí Ana Ivanovic, Jelena Jankovic, Bojana Jovanovski, Alexandra Kruničová. 

Ale teď zpět: Petra Kvitová odstoupila z Turnaje mistryň kvůli zánětu prudušek. David Kotyza řekl že Peťa nevypadala po zápase dobře bylo na ní něco v nepořádku a ráno na testech se ukázal zánět, Petra se letí vyléčit do Česka. Veliký otazník visí nad tím zda nastoupí na finále Fed Cupu ale více  ohrožena je exhibice s Marii Sharapovou. Doufám že se Peťa uzdraví a vše bude v pořádku aby stihla exhibici. 
Prý v případě že nebude moct nastoupit tak se exhibice stejně odehraje tak jsem zvědavá pač mam lístky a docela mě to zamrzelo. :( 

Aktuálně se hrají zápasy takže výsledky zde potom najdete. :)

Serena Williams porazila Číňanku Li Na 7:6 6:3 a je v semifinále.

Viktoria Azarenka v marotonském utkání zvítězila nad Angelique Kerber 6:7 7:6 6:4. Zápas trval pře tři hodiny a je označovaný za nejlepší zápas sezony a já souhlasím takový zápas jsem hodně dlouho neviděla.
Na kurtu nebylo vidět kdo má vrh tenistky se pořád hecovaly no prostě zápas se vším všudy. Ten kdo se díval určitě nelitoval.
Ale nakonec Vika zvládla koncovku a zvítězila. Ale obě hráčky by si za to co na kurtu předvedly zasloužily vyhrát. :)

Maria Shrapova  sehrála také velmi dlouhý zápas s Agnieszkou Radwaňskou zápas končil ve 3 ráno místního času no prostě nepředstavitelné. Tady byl zápas velmi vyrovnaný a emočně stejný jako předešlý skvělé údery, Maria hrála bum bum tenis a Aga svůj chytrý tenis zápas to byl velmi skvostný a napínavý. A však nakonec to lépe zvládla Maria která si velmi oddechla a díky výhře postoupila do semifinále. Zápas byl pro Marii 5:7 7:5 7:5.


Výsledky 25.10.

Turnaj mistryň se loučí s první hráčkou a tou je Angelique Kerber která dnes nestačila na Li Na 6:4 6:3 a tak se třemi porážkami už nepostoupí dál. Angeluque by si za včerejší úžasný zápas proti Azarence zasloužila postoupit ale dnes to bohužel nešlo byla na ni vidět únava po včerejšku a to je také jeden z důvodů proč to dnes nešlo. Každopádně Angelique letos měla svoji nejlepší sezonu a věřím že takových ještě zažije hodně. :)

Serena Williams si poradila s Viktorii Azarenkou 6:4 6:4 a Vika bude muset o semifinále bojovat proti Číňance Li Na .

Sara Errani porazila Samanthu Stosur která nahradila v turnaji Petru Kvitovou 6:3 2:6 6:0.

 

Výsledky 26.10.

Maria Sharapova porazila náhradnici za Petru Kvitovou Samanthu Stosur vyprovodila dokonce s kanárem 6:0 6:3. Maria tak se třemi výhrami postupuje do semifinále. Je vidět že má obrovskou formu a má na to porazit třeba i Serenu no uvidíme co se odehraje dál. :)

Výsledky 27.10. 

Hezký den, také vaše město zavál sníh? No to bude Maria koukat z takového teplého Istanbulu do Česka. :D
Ale teď k turnaji dnes se odehráli semifinále které byly dá se říct jednoznačné.

První semifinále proběhlo mezi Serenou Williams a Agnieszkou Radwaňskou. Ten to zápas byl v prvním setu takový rozpačitý ale bylo vidět kdo má na kurtu jasnou převahu byla to Serena která první set získala 6:2.
Nesmíme zapomenout také na to že Aga včera strávila na kurtu skoro čtyři hodiny a to se určitě také podepsalo na výkonu. Druhý set byl už v ráži Sereny, Aga prakticky nic neuhrála 6:1.

Druhé semifinále bylo hodně očekávané a všichni se těšili na napínavý a vyrovnaný zápas ale on to byl spíše opak. Maria Sharapova na kurtu vládla dnes neměla přemožitelku, úžasný servis a ty údery no prostě jedna báseň Vika s tím nic nezmohla. První set byl ještě vyrovnaný ale v koncovce vládla Sharapova která set vyhrála 6:4. Druhý set už byl jen v její notě Victorii nedala šanci ta dokonce málem odešla s kanárem 6:2.

Finále bude velmi zajímavé a bude to otevřené, protože pokud bych měla porovnat která hrála lépe byla to právě Sharapova než Williams. Titul bych moc přála Marii. :)

Komu by jste titul přáli vy? :) Kdo myslíte že zdvihne pohár nad hlavu?? :) 

A nesmím zapomenout na úspěch našich deblistek Lucky Hradecké a Andrey Hlaváčkové které postoupily do finále Turnaje mistryň potom co porazily obhájkyně titulu Raymond/ Huber 7:6 6:1. 

Jejich finálové soupeřky ještě nejsou jasné rozhoduje se mezi Errani/Vinci a Petrova/Kirilenko.

Jedno je jasné DRŽÍME VÁM PÁLCE HOLKY!!!! :)

Maria byla za postup šťastná toto je její reakce po výhře. :)









Žádné komentáře:

Okomentovat