neděle 28. října 2012

Turnaj mistryň-VÍTĚZKY

Ahoj, dnes se odehrál finálový zápas na Turnaji mistryň ale než se k němu dostanu tak pár organizačních věcí.
Zítra se odehraje exhibice s Marii Shrapovou a jak to je s tou Petrou, Peťa odehraje první set a v tom druhém se představí Lucka Šafářová.
Během exhibice uvidíme také Jaromíra Jágra či Jana Železného nebo Vítězslava Veselého no prostě bude to nabité. A by toho nebylo málo tak budou vystaveny trofeje Fed Cupu a Davis Cupu, máte se na co těšit.
A jelikož já sama na tu exhibici jedu tak zítra nepřidám žádný příspěvek tak se nelekejte :D.
Chystám se že pro vás natočím video o průběhu na exhibici tak doufám že vám příjde vhod.

Ale teď už k Turnaji mistryň. 

Odehrálo se velmi očekávané finále Maria Sharapova proti Sereně Williams, včera jsem si vítězku tipnout nedokázala říkala jsem že zápas bude otevřený atd. A ono se dá říct že tomu také tak bylo sice Maria v prvním setu nestačila na Serenu 6:4 ale rozhodoval je jeden bod a vše mohlo být jinak, ve zkratce první set byl hodně vyrovnaný. Ale v tom druhém už byla přeci jen vidět kdo má více navrch Serena ale zase rozhodovalo jen to že Serena dokázala sebrat Marii podání 6:3.

To že Serena triumfovala i na Turnaji mistryň dokazuje to že letos byla opravdu nejlepší, a finále bylo tak jak mělo pač Maria v této sezoně byla druhou nejlepší. :)

Ve finále deblu se představily české zástupkyně Lucka Hradecká a Andrea Hlaváčková proti Marii Kirilenko a Nadě Petrové. Na toto finále jsem se moc těšila ale o to víc mě zklamalo.
První set byl velmi bídný holky nevěděly co hrát Rusky na kurtu prostě vládly a tak první set skončil 6:1.
Ve druhém setu už to bylo o něco lepší ale Rusky jim hned na začátku sebraly podání a to vzaly až do konce druhý set skončil 6:4. Na holkách bylo vidět že si užívají to že jsou na Turnaji mistryň ale ke konci už byly velmi frustrované.
Ale i tak to je veliký úspěch a my vám holky za to děkujeme!!! :)

To je dnes už všechno, přeji krásný zbytek svátku a zítra nezapomeňte že můžete exhibici sledovat od 19:30 na ČT4 sport.  













Serena Williamsová (vlevo) a Maria Šarapovová

Žádné komentáře:

Okomentovat