neděle 16. září 2012

ČEŠI JSOU VE FINÁLE DAVIS CUPU

Hezký den. 

Nevím jestli jste to už četli ale Juan-Martin Del Potro nenastoupí ke svému zápasu proti Tomáši Berdychovi.
Ten důvod je jasný zranění zápěstí i přes varováni lekářů hrál v pátek Del Potro proti Radkovi a takhle se to podepsalo. Vlastně včera se ani nebyl podívat na debly a to zdůvodu že absoloboval vyšetření.

Myslím si že je to úžasná zpráva pro nás fanoušky že Tom by proti Carlosi Berlocqovi mečbol měl proměnit.
Ale třeba to bude težký a napínavý zápas nebo to bude také opak. Tento zápas budete moci sledovat dnes v 15:45 na ČT4.Ale v každém případě máme v záloze Radka Štepánka. :) DRŽÍME VÁM PALCE KLUCI!

TOMÁŠ BERDYCH ZVLÁDL SVŮJ ZÁPAS S BERLOCQUEM 6:3 6:3 6:3 A TO ZNAMENÁ ŽE KLUCI JSOU VE FINÁLE DAVIS CUPU!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULUJEME!!!
Zápas byl velmi napínavý Berlocq hrál sebevědomně ale na Toma neměl.
A SKVĚLÁ ZPRÁVA FINÁLE SE BUDE ODEHRÁVAT Z ČESKU TAKŽE KDYŽ TO PŮJDE DOBŘE TAK BUDEME MÍT MOŽNOST VIDĚT RAFAELA NADALA! 

A teď ještě jedna skvělá zpráva Lucka Hradecká postoupila do finále v Quebéku když v semifinále porazila Mladěvičocou 7:5 7:6. Jen tak dál Lucko! :) Ve finále ji čeká Flipkinsová.

 USA-Španělsko 1:3
 
Aktuálně hraje David Ferrer proti Johnu Isnerovi a zatím tak je stav 6:6. Když by david Ferrer nezískal tetnto zápas který by je posunul do finále tak potom mají v záloze Almagra který bude hrát s Querrym. David Ferrer porazil Johna Isnera 6:7 6:3 6:4 6:2 a to znamená že Španělé jsou prvními finalisty!



Výsledky a dojmy ze zápasu budu přidávat sem aby jak vždy říkám nebylo milion článku. :D
Doufám že se máte hezky a chystáte se fandit, jestli na mě máte nějaký dotaz nebo tak něco napište mi ho do komentářů ráda vám odpovím. :) 

 




TAKY MÁTE TAKOVOU RADOST JAKO JÁ??? :D

Žádné komentáře:

Okomentovat